Spectacolul pentru copii ”Cutiuța muzicală”

Luni, 31 octombrie, de la ora 16.00 invităm copiii, bunicii și părinții la spectacol!
Cutiuța Muzicală, unul dintre cele mai de succes proiecte muzicale din România dedicate copiilor, „Aventurile Pălăriei Fermecate”, va veni pe scena Casei de Cultură Făgăraș. Cochețica, Rufus, Șoricelul, Broscoiul sau Șoricica sunt doar câteva dintre îndrăgitele personaje care vor încânta audiența.
Scenariul original are la bază o selecție de cântece din seria albumelor Cutiuța Muzicală și poartă semnătura Lilianei Ștefan. Personajele dau viață unei povești magice, care conține o serie de mesaje cu valoare educativă și comportamentală și valori precum onestitatea, prietenia, optimismul, armonia. Costumele și decorurile sunt special create pentru a contura lumea de basm a narațiunii spectacolului. De la culoare, design și până la execuție, acestea fac dovada unui specacol unic în România.
Spectacolul „Cutiuța Muzicală – Aventurile Pălăriei Fermecate” pune accent pe transmiterea de mesaje educative printr-un limbaj jucăuș, adecvat vârstei copilariei, precum și prin conținutul muzical de calitate. Regia spectacolului poartă semnătura Laurei Vlădoiu, scenariul și muzica îi aparțin Lilianei Ștefan, iar aranjamentul muzical fiului său, Alexandru Bittman, la care se adaugă coregrafia concepută de Ana Mihai.
Un adevărat fenomen, Cutiuța Muzicală înseamnă peste 1.500.000 de copii vândute, 10 albume, sute de cântece pentru copii, voci celebre ale unora dintre cele mai iubite vedete din România, precum Mădălina Manole, Horia Brenciu, Loredana, Anca Țurcașiu, Dan Bittman, Silvia Dumitrescu, Sanda Ladoși, Daniela Nane, Mihaela Rădulescu sau Andreea Marin, și nenumărate premii care recunosc valoarea și impactul asupra publicului.
Spectacol recomandat copiilor cu vârste între 3-10 ani.
Informații și rezervări la numărul de telefon 0268211929 de luni – vineri între orele 12.00 – 19.00.
Preț bilet 10 Lei.

Spectacolul de teatru ”Care pe care?”

Joi, 27 octombrie 2022, de la ora 19.00 vă invităm la spectacolul de teatru ”Care pe care?„ cu Anca Sigartău, Oana Moșneagu, Mara Oprea, Alecsandru Dunaev, Daniel Nuță, regia Anca Sigartău, o producție Teatrul Globe București.
După extraordinarul succes pe care l-au avut cu serialul « Adela » în care au jucat rolurile principale, spectacolul “Care pe care?” – adaptare după “Who is who” de Keith Waterhouse și Willis Hall, îi aduce împreună, pentru prima oară pe scena unui teatru pe Anca Sigartău, Oana Moșneagu, Mara Oprea, Alecsandru Dunaev și Daniel Nuță.
Nu ratați această comedie savuroasă!
Preț bilet 40 lei. Preț bilet 20 lei (pentru elevi, pensionari, studenți).
Informații și rezervări la numărul de telefon 0268211929 de luni – vineri între orele 12.00 – 19.00.

Romeo și Julieta. Rock Story

Nu ratați întâlnirea cu cea mai nouă producție de dans contemporan a Teatrului de Balet Sibiu: „Romeo și Julieta. Rock Story” – premieră de dans contemporan, coregrafia Marcello Algeri.
Vineri, 21 octombrie 2022, ora 19.00, Sala Mare a Casei de Cultură Făgăraș.
Preț bilet 10 Lei.
Biletele le puteți achiziționa de la Secretariatul Casei de Cultură Făgăraș de luni-vineri între orele 12.00 – 19.00.
Informații la numărul de telefon 0268211929.

Zilele Făgărașului 2022

𝟮𝟬-𝟮𝟭 𝗮𝘂𝗴𝘂𝘀𝘁
După doi ani de pauză, Zilele Făgărașului revin pe stadionul municipal. Evenimentul va avea loc sâmbătă și duminică, 20-21 august. Prima zi este dedicată folclorului și vor urca pe scenă, începând cu ora 14:00: artiști locali, ansambluri din municipiu și Țara Făgărașului, orchestra Casei de Cultură, Ovidiu Homorodean, Mirela Mănescu Felea, Lavinia Goste și Marius Zorilă cu orchestra.
„Mi-ai spus «aprinde-te!» și m-am aprins/ Când te-ai întors, eu te-am cuprins” sunt versurile pe care le vom fredona împreună a doua zi, când se schimbă registrul muzical. Duminică, începând cu ora 16.00, publicul îi va putea urmări pe: DJ Popix, ICAR, The ROCK, Semnal M, George Rotaru. Totul va culmina cu super-concertele susținute de Elena Gheorghe și Carla`s Dreams, urmate de un foc de artificii spectaculos.
𝐄𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐨𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐳𝐚𝐭 𝐝𝐞: Casa de Cultură, Primăria și Consiliul Local Făgăraș, Centrul de Informare și Promovare Turistică Făgăraș.

Trei seri culturale în inima României ediția a II-a

În perioada 26 – 28 august va avea loc a doua ediție a Evenimentului ”Trei seri culturale în inima României”.
Abia așteptăm să ne bucurăm de muzica bună și atmosfera de poveste!
Proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brașov.
Program:

Vineri, 26 august, 2022 – Seara Românească

Ora 11.00 – Trupa Thalia – ”Triunghiul în patru colțuri”, de Ion Sava (Premieră Națională)

Ora 20.00 – Grupul Muzical Traffic Strings

Ora 21.00 – DJ POPIX

 

Sâmbătă, 27 august 2022 – Seara Folk

Ora 20.00 – Walter Ghicolescu & Atelierul de chitară al Asociației ”Hai la chitară!”, coordonator pr. Marius Demeter (Protopopiat Făgăraș)

Ora 21.00 – DJ POPIX

 

Duminică, 28 august 2022 – Seara Jazz

Ora 19.00 – Spectacol de pantomimă cu George Ciolpan

Ora 20.00 – Trupa de jazz  Soul Serenade & Alexandru Olteanu

Ora 21.00 – DJ DROPSIDE

Proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brașov


Ziua Internațională a Copilului 2022

Primăria Făgăraș & Casa de Cultură Făgăraș & CNIPT Făgăraș

organizează

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A COPILULUI

Marți, 31 mai 2022, de la ora 16.00, Sala Mare a Casei de Cultură Făgăraș – Spectacolul de teatru pentru copii ”Vrăjitorul din Oz” de la Teatrul ”Ion Creangă” București. Preț bilet 15 lei. Informații și rezervări la numărul de telefon 0268 211 929.

Miercuri, 1 iunie 2022

De la ora 10.00 – clasele 0 – IV și de la ora 11.00 – clasele V -VIII, Parcul Central – Ateliere sportive și flashmob cu Aurelian Curticăpean

De la ora 12.00 – 16.00 – Parcul Central – Ateliere de creație pentru copii, vânătoare de comori, pictură pe față, baloane de săpun, desene pe asfalt, animație cu personajele Donald și Daisy, Jasmine și Flash.

De la 12.00 – 16.00 – Parcul central – Ateliere de caleidoscoape cu Veronica Soare

De la ora 17.00 – Sala Mare a Casei de Cultură Făgăraș – Filmul ”Encanto” 2021 – Intrarea gratuită pe bază de invitație. Informații și rezervări la numărul de telefon 0268 211 929.

La ateliere de creație și la atelierele sportive toți copiii vor primi o surpriză!

La mulți ani, dragi copii!


Spectacolul de teatru pentru copii ”Pinocchio”

Vineri, 13 mai 2022, de la ora 16.00 copiii, bunicii și părinții sunt invitați la teatru.
”Pinocchio” este un balet inspirat din cele mai îndrăgite cărți pentru copii – ”Aventurile lui Pinocchio”, de Carlo Collodi.
Coregrafia descrie dinamica marionetelor în mișcare, muzica accentuează motricitatea celebrei păpuși de lemn cu dorința de a încânta și de a atrage inimile copiilor spre lumea fascinantă a teatrului.
Eveniment dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 3 – 12 ani.
Preț bilet 10 Lei.
Informații și rezervări la numărul de telefon 0268 211 929 de luni – vineri între orele 12.00 – 19.00.Evenimentul ”Țara mea de Dor”

Luni, 18 aprilie, de la ora 19.00 vă invităm la un eveniment care vă va pregăti pentru Sărbătoarea Învierii Domnului.
Silviu Biriș, Daniela Nane vor interpreta poezii și pricesne, iar pianista Ioana Lupașcu îi va acompania.
Intrarea este gratuită pe bază de invitație.
Invitațiile le puteți achiziționa de luni – vineri între orele 12.00 – 19.00 de la secretariatul Casei de Cultură Făgăraș, etaj 1