,,PUP-O, MĂ!” Comedia anului

 

Pentru că foarte mulți prieteni ne-au întrebat când ajunge caravana Pup-o mă! la Făgăraș… Vă spunem că: Duminică, 25 noiembrie 2018 de la ora 19:00 echipa Pup-o mă! Vă așteaptă la Casa de Cultură din Făgăraș să vizionați împreună cea mai savuroasă comedie românească a anului! Biletele pot fi achiziționate pe eventbook: https://eventbook.ro/film/bilete-pup-o-ma-premiera-de-gala sau rezervate la telefon 0268/211929 și achiziționate de la casieria Casei de Cultură în ziua proiecției.
„Hoțul de mărgăritare”

Marți, 11 decembrie 2018, ora 19.00 se va juca piesa de teatru „Hoțul de mărgăritare”.
Textul piesei „Hoțul de mărgăritare”, scris in anii ’50 de mitropolitul Bartolomeu Anania, este centrat pe parabola Fiului Risipitor, una dintre cele mai cunoscute pilde evanghelice. Călătoria lui Eliabar la Corint, este o călătorie iniţiatică, unde el nu merge să-şi risipească averea, ci să adune, are nevoie de experiența depărtării ca factor determinant în maturizare.
„Hoțul de mărgăritare” este un spectacol ce abundă în metafore vizuale și stilistice, în regia Amaliei Ciolan, cu o scenografie semnată de Mihaela Popescu și coregrafia Ioana Macarie.
Durată spectacol – 80 minute (fără pauză)
Intrarea gratuită pe bază de invitații.