Haimanaua

După un turneu în Germania, Dan Tudor aduce și la Făgăraș cel mai nou spectacol asupra căruia și-a pus amprenta în calitate de regizor și actor, „Haimanaua”. Este vorba despre o comedie din distribuția căreia fac parte nume cunoscute ale showbizului românesc: Adela Popescu, Alina Chivulescu, Andrei Duban, Tudorel Filimon și Dragoș Ionescu.
„Haimanaua” este adaptarea hollywoodiană, plină de haz, a lui Dan Tudor, dupa „Omul care a văzut moartea” a lui Victor Eftimiu, care surprinde prin versatilitatea montării și prin dezinvoltura cu care alternează măștile absurde ale vagabondului.

Personajul central al piesei, Alexandru Filimon, este interpretat  printr-un surprinzător joc al destinului de…Tudorel Filimon (Nea Popa din serialul „La Bloc”), secondat cu patos de senzuala Alina Chivulescu (soția primarului din „Las Fierbinți”), în rolul soției, și de exuberanta Adela Popescu în ipostaza funny a fiicei îndrăgostite. Andrei Duban și Dragoș Ionescu, actori cunoscuți și deveniți indispensabili spectacolelor lui Dan Tudor, dau siguranță și savoare comică acestei noi și inspirate puneri în scenă.

VINERI, 23 OCTOMBRIE, ORA 19,  CASA DE CULTURĂ FĂGĂRAȘ
Preț bilet : 35 LEI .
Info-rezervări la tel : 0268 211 929.

(Click pentru a mari imaginea)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *