MA MUT LA TATA?

Echipa care a conceput şi pus în scenă super comedia  „MĂ MUT LA MAMA” propune iubitorilor de teatru o nouă provocare:  „MA MUT LA….TATA?”
Spectacolul  va veni la Casa de Cultră Făgăraș în data de 25 noiembrie, începând cu ora 19.00 iar protagoniştii promit „o experienţă la fel de amuzată ca şi episodul precedent, o poveste sinceră, desprinsă din viaţa unei familii normale şi transpusă în lumina reflectoarelor.” Va fi „o poveste cu situaţii de un comic imposibil, în care fiecare se regăseşte, sau în care îşi recunoaşte sora, fratele, colegul de birou, prietenul ori prietena.”
Elementul ce declanşeză acţiunea e chiar Mama (n.r. Adriana Trandafir). Studentă la aproape 60 de ani, Mama vrea să guste viaţa alături de noul ei iubit. Situaţia da însă peste cap universul băieţilor (Andreas Petrescu şi Gabriel Fătu), care deşi ajunşi la vârsta maturităţii, refuză să îi acorde mamei dreptul la o viaţă şi redevin copii în nenumăratele încercări de a-l face pe iubitul mamei să dispară din peisaj.
Alături de personajele deja cunoscute, interpretate de Adriana Trandafir, Andreas Petrescu şi Gabriel Fătu, distribuţia se îmbogăţeşte cu Adrian Păduraru şi Anca Dinicu/ Ioana Ancea. Regia spectacolului este semnată de Gelu Colceag.
Biletele se pot achiziționa de la Casa de Cultură Făgăraș, etaj 1, secretariat, luni – vineri între orele 09.00 – 17.00.

Preț bilet 35 lei.

(Click pentru a mari imaginea)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *