Till

𝘾𝙤𝙥𝙞𝙞, 𝙗𝙪𝙣𝙞𝙘𝙞 𝙨̗𝙞 𝙥𝙖̆𝙧𝙞𝙣𝙩̗𝙞❗
🎀𝐓𝐢𝐥𝐥🎀 , 𝙨𝙥𝙚𝙘𝙩𝙖𝙘𝙤𝙡𝙪𝙡 𝙙𝙚 𝙩𝙚𝙖𝙩𝙧𝙪 𝙥𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪 𝙘𝙤𝙥𝙞𝙞 𝙖𝙡 𝒯ℯ𝒶𝓉𝓇𝓊𝓁𝓊𝒾 ”ℐℴ𝓃 𝒞𝓇ℯ𝒶𝓃ℊ𝒶̆” 𝒹𝒾𝓃 ℬ𝓊𝒸𝓊𝓇ℯ𝓈̗𝓉𝒾 𝙨𝙚 𝙫𝙖 𝙟𝙪𝙘𝙖 𝙡𝙖 𝘾𝙖𝙨𝙖 𝙙𝙚 𝘾𝙪𝙡𝙩𝙪𝙧𝙖̆ 𝙁𝙖̆𝙜𝙖̆𝙧𝙖𝙨̗ 𝙞̂𝙣 22 𝙢𝙖𝙧𝙩𝙞𝙚 2023, 𝙙𝙚 𝙡𝙖 𝙤𝙧𝙖 16.00.
Till Buhoglindă este un personaj cum nu ați mai auzit ori văzut. E plin de farmec, dar și foarte poznaș. Încă de la naștere a primit un nume de familie care îl va caracteriza toată viața. „Buh” vine de la bufniță, ceea ce îl face înțelept, iar „oglindă” semnifică darul vederii. De altfel, se spune că Till, cu ajutorul acestui dar poate să vadă lumea așa cum vrea el. Nu prea poate fi păcălit așa de ușor și s-ar putea chiar să te păcălească el înainte.
Till călătorește mult, anotimp după anotimp, își face prieteni sau nu; și descoperă oamenii și lumea într-un mod cu totul și cu totul diferit.
Povestea este spusă într-un limbaj în versuri, ritmat cu acțiunea alcătuită din scene episodice. Fiecare scenă este atât de sine stătătoare, cât și o piesă importantă din scenariu. Dacă la începutul spectacolului, pentru Till, adulții erau fascinanți și un exemplu de urmat, iar copiii nu-i erau pe plac, în final, învață o lecție importantă. Scopul spectacolului este unul educativ, iar personajul principal nu ar putea fi numit doar Till, ci și publicul, respectiv societatea căreia i se adresează. Veți afla despre nașterea lui Till, despre răzbunare și maturizare, într-un spectacol scris și jucat în cheia teatrului epic și a Commediei dell`Arte, într-un limbaj teatral pentru copii.
𝐏𝐫𝐞ț 𝐛𝐢𝐥𝐞𝐭 𝟏𝟎 𝐥𝐞𝐢. Informații și rezervări la numărul de telefon 0268211929 de luni – vineri între orele 12.00 – 19.00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *